vineri, 9 octombrie 2015

Stiinta uitatului la televizor

Luni: Ajungi acasa de la lucru, esti franta dar totusi te apuci sa faci ceva de mancare, sa fie cald pe masa. Apoi deschizi televizorul si, in timp ce doua babe senile urla una la cealalta, impaturi hainele de pe uscator, faci ordine si te gandesti ce mai ai de facut.

Marti: E ok, azi se ocupa Ma de mancare asa ca te trantesti pe burta in pat, deschizi laptopul, pornesti televizorul si il lasi pe ceva program de muzica, apoi incepi sa pierzi timpul pe 9Gag. Si pe Facebook. Si pe Tumblr. Si, in mare parte, pe blog. Si te lungesti la distractie, pana cand vrei tu.

Miercuri: Hmm, parca ziceai ca ar fi cazul sa faci si tu ceva miscare. Deci, deschizi televizorul sa ai fond sonor si incepi sa-ti faci programul de abdomene, dat din picioare si din maini. Apoi te duci sa gusti putin din prajitura aia supeeerba pe care nu de mult a scos-o Ma din cuptor.

Joi: Ai atatea de facut! Supa, felul doi, poate si un desert. Dar e plictisitor in bucatarie, fara sa cante ceva. Asa ca iti pui ce ai de curatat intr-o plasuta si un bol si te asezi pe scaun, in fata televizorului. Iti vezi de treaba, cureti cartofi, ceapa, ardei, fasole pastai si amesteci in maioneza. Intre timp, la televizor, Jamie Oliver termina si el de facut mancarurile lui fenomenale.

Vineri: E weekend! Mirific. Te chinui sa termini un articol, ai de raspuns urgent la vreo 5 mailuri si un prieten pe care nu l-ai vazut de un an te suna insistent sa planifice o intalnire. Dar stai! Ma se uita iar la ceva telenovela turceasca si pur si simplu te lasi furata si tu de ce se mai intampla cu cei doi indragostiti care nu pot fi impreuna pentru ca sunt prea diferiti social si parintii ii obliga sa se casatoreasca, dar cu altcineva, fiecare. Tipic. 

Sambata: Ai iesit de la dus si acum ii privesti amuzata pe Ma si Barbos,care stau fiecare in colturi diferite de pat si isi cedeaza unul altuia telecomanda. Ba, "ia-o tu, uita-te la ce vrei, la un meci sau ceva", ba "pai nu, ca si asa ma joc pe tableta, uitati-va linistita". Si cum, niciunul nu ajunge la o concluzie, iei telecomanda si muti programul pe Cartoon Network. Fetiteleee Power Puff!

Duminica: E ziua in care Ma lasa televizorul pe muzica populara, toata ziua. E lege, nu ai ce sa faci. De "suparare", mananci toata prajitura ramasa de la pranz si iti faci si o ciocolata calda. Apoi te bagi sub plapuma, mai bei din cand in cand cioco pufoasa si discuti cu familionul, ce s-a mai intamplat si ce mai e de facut.

Cum te mai poti uita la televizor? Hmm, stai linistita la coada la farmacie si, pana sa iti vina randul, ai timp sa urmaresti cel putin 15 minute din "Cei patru fantastici". La fel se intampla aproape de fiecare data cand iesi in crasme: mananci, mai bei putin, urmaresti meciurile de rugby si fotbal si mai injuri cand vezi ce ratari au alde unii.

Cam asta e programul meu saptamanal, cu variatii, care implica inevitabil si prezenta televizorului. Si raspunde provocarii primite de la UPC Romania; acestia au lansat inca din septembrie o super promotie de toamna - cu reduceri suplimentare de 50% timp de 3 luni.

Ca sa va spun pe sleau care e faza, UPC ofera 50% reducere tip de 3 luni + un cadou oricarui client care achizitioneaza servicii cu o rata lunara de cel putin 70 de lei, pentru o perioada de 24 de luni. Cadoul este reprezentat de un upgrade gratuit la net de 500 mbps sau de un Pachet CINEMA, la alegere.

Adevarul e ca mi se pare o ofera chiar practica. Televizorul pentru mine nu e neaparat un "must have" dar, cateodata, reprezinta un instrument de relaxare. Nu cand te uiti la emisiunile de rahat si prostie cu pseudo-vedete, ci cand vezi un film bun, asculti o melodie ce iti transmite un vibe de zile mari sau inveti ceva, din emisiunile culinare. Chiar daca mai aluneci cateodata la o telenovela, e ok. Sa fim seriosi, cate femei nu au invatat bine de tot spaniola cu ajutorul acestora?

Deci? Ce mai astepti? Profita acum de oferta UPC Romania pentru o toamna plina de cadouri! Promotiile sarbatorilor nu au inceput niciodata atat de devreme :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu